Přihlásit |  Jak nakupovat?

Nákupní košík

Zatím prázdný

HUBNUTÍ A ANTIOXIDACE malá kúra Walramcom

Úvodní stránkaPotravinové doplňkyHUBNUTÍ A ANTIOXIDACE malá kúra Walramcom

HUBNUTÍ A ANTIOXIDACE malá kúra Walramcom

Zvětšit obrázek

Napomáhá při spalování tuků, zlepšuje kondici trávení

Výrobce: Walramcom

770 Kč

Skladem

 ks

725 008 999

Objednávejte telefonicky
ve všední dny 9 – 17 hod



Popis

Napomáhá při spalování tuků, zlepšuje kondici trávení a vylučování odpadních látek z těla. Díky vysokému obsahu antioxidantů je prevencí stárnutí buněk.

Složení kúry

Lněný olej PRAVÝ 250ml

Lněná vláknina OVOCNÉ POSÍLENÍ 250g

Vlastnosti kúry HUBNUTÍ A ANTIOXIDACE

Mezi nejvýznamnější účinky této nutriční kúry patří schopnost ničit volné radikály způsobující nemoci a stárnutí. Může být součástí redukčního programu, protože pomáhá při spalování tuků.

Lněný olej Pravý

100% čistý, za studena lisovaný, surový, extra panenský bio lněný olej nejvyšší kvality

Složení: olej ze semínek lnu

Poměr mastných kyselin: 61 % Omega 3, 17 % Omega 6, 14 % Omega 9

Jemná ořechová příchuť. Neobsahuje lepek.

Lněná vláknina Ovocné posílení

Složení: směs za studena lisované lněné mouky, mrazem sušeného černého rybízu, extraktu ze slupek a jadérek černého rybízu, mořské řasy Kelp, mrazem sušeného ovoce Camu Camu, jahod, ovoce Acai, borůvek a ovoce Tamarillo

Obsahuje: široké spektrum vitamínů a minerálů, především vitamín C a draslík, antioxidanty, kvalitní rostlinné bílkoviny, Omega 3, rozpustnou a nerozpustnou vlákninu, lignany

Jemnější alternativa psyllia. Neobsahuje lepek, takže ji mohou užívat lidé trpící celiakií.

Užívání

Olej

Denně 1 polévková lžíce oleje.

Olej je tělem lépe absorbován, pokud se spojí s proteiny v podobě tvarohu, jogurtu, ořechů či sýru. Pokud tedy budete užívat lněný olej samostatně přímo ze lžíce, jeho vstřebatelnost tím výrazně snižujete. Přidejte lněný olej do jogurtu nebo tvarohu. Pokud si ho přece jen dáte přímo ze lžíce, zajezte ho kouskem sýra.

Vláknina

Denně 1 polévkovou lžíci vlákniny.

Vlákninu nikdy nepolykejte v suché podobě. Vždy zapijte sklenicí vody. Vlákninu můžeme přidávat do jogurtů a mléčných dezertů, do pomazánek či nápojů. Vlákninou můžete obohacovat i polévky, omáčky a moučníky.

Země původu: Nový Zéland




Náhled tisku | Tisknout stránku | Nahoru

2009 – 2018 © iMandragora | Ochrana osobních údajů | Podmínky užití | Prohlášení o přístupnosti | Výklad karet | Triakis Webdesign